AXIS FA Serisi

 

Esnek, yüksek performanslı modüler kameralar

  • Uygun maliyetli çoklu görüş gözetimi
  • İç mekan uygulamaları için esnek, son derece sağduyulu sistem
  • 4 kanallı ana ünite ve sensör ünitelerinin seçimi
  • Dört sensör ünitesinden full kare hızı HDTV 1080ps akışları
  • Adli WDR
  • Eksen Zipstream
     
 

Uygun maliyetli çoklu görüş gözetimi

AXIS FA Serisi, çok görüntü izleme için çekici fiyatlı, yüksek performanslı modüler kamera serisidir ve tek bir IP adresi kullanarak kapalı alanda bulunan dört alanı gizlice izlemenize olanak sağlar. Mağazalarda, bankalarda, ofislerde ve havaalanlarında kullanım için idealdir.

Seri bir dört kanallı ana üniteden(AXIS FA54)ve dört sensör ünitesinden (standart lensliAXIS FA1125), AXIS FA1125 iğne deliği merceği, AXIS FA3105-L Eyeball dahili IR ile ve varifocal lensli AXIS FA4115 Dome'dan oluşmaktadır. Ana birim dört sensör birimlerine bağlanabilir ve aynı anda dört sensör biriminden full frame hızı HDTV 1080p videoları akışı güçlü bir işlemci vardır.

Geniş dinamik aralık (WDR), Zipstream, analitik, HDMI bağlantısı, ses, giriş/çıkış bağlantı noktaları ve yerel depolama desteği ile birlikte, AXIS FA Serisi sistemi bir pazarlık gibi hissediyor toplam sahip olma maliyeti sunar.

Gizli ve esnek tutun

Tüm modüler kamera sistemleri gibi AXIS FA Serisi de hem çok sağduyulu hem de çok esnektir. Kameranın bir sensör ünitesine (lens ve görüntü sensöründen oluşan) ve bir ana üniteye (kamera gövdesi) bölündüğü bölünmüş bir ağ kamera konseptine dayanır. Üniteler, sensör ünitesi ile birlikte verilen bir kablo ile bağlanır.

Başparmak boyutundaki sensör üniteleri göz hizasında veya gerektiğinde dar yerlerde ihtiyatlı bir şekilde takılabilir. Sensör ünitesinden ana üniteye kadar olan uzun kablo, ana üniteyi yerin olduğu yere yerleştirme esnekliği sağlar.

AXIS FA Serisi ile ana ve sensör üniteleri ayrı olarak satılır, böylece uygulamanız için en uygun sensör ünitelerini seçebilirsiniz. AXIS FA Serisi'ndeki ana ve sensör ünitelerinin AXIS F Serisi'ndeki ana ve sensör üniteleri ile birlikte kullanılamayacağını unutmayın.

Mükemmel ayrıntılar

AXIS FA Serisi sistemi full frame hızında HDTV 1080p videoları yayınlar, böylece herhangi bir ayrıntı veya aksiyonu kaçırmazsınız. Ayrıca Axis Forensic WDR'yi her zaman destekler. AXIS FA Serisi'ndeki Adli WDR, çok parlak bir arka planın önünde duran bir kişinin olduğu arka ışık senaryosugibi yüksek kontrastlı aydınlatmaya sahip bir sahnenin daha koyu alanlarına öncelik verir. Böyle bir senaryoda, geniş dinamik aralık için hiçbir destek ile geleneksel bir kamera kişinin karanlık bir görüntü sunar; AXIS FA Serisi'ndeki Adli WDR ile karanlık alanlardaki renkler ve ayrıntılar daha görünür olacaktır. AXIS FA Serisi'ndeki Adli WDR de hareket için optimize edilmiştir, bu nedenle hızlı hareket eden bir nesne geçtiğinde hareket artefakt yoktur. Düşük ışıklı sahnelerde AXIS FA Serisi sistemi düşük gürültülü mükemmel renkli video sağlar.

No WDR (solda) ve Adli WDR (sağda): AXIS FA Serisi'nde Adli WDR ile karanlık alanlardaki renkler ve ayrıntılar daha görünür.

Toplam maliyetleri düşük tutun

Dört HDTV 1080p sensör üniteleri ile AXIS FA Serisi sistemi genellikle benzer işlevleri ile dört standart HDTV 1080p kameralar daha az maliyetlidir. Ayrıca, dört sensör ünitesi için yalnızca bir Ethernet kablosuyla, ağ bağlantı noktaları için gereksiniminizi düşürebilir ve ağ anahtarının maliyetinden tasarruf edebilirsiniz. Buna ek olarak, tek bir IP adresiyle, dört sensör biriminden video görüntülemek için yalnızca tek bir video yönetim yazılımı (VMS) lisansına ihtiyacınız olabilir.

AXIS FA Serisi sistemi aynı zamanda bant genişliği ve depolama gereksinimlerinde de tasarruf sağlar. Örneğin Axis Zipstream teknolojisi, H.264 video akışlarını verimli bir şekilde kodlayarak depolama ve bant genişliği gereksinimlerini %50 veya daha fazla azaltarak önemli ayrıntıları korur. Desteklenen analitik (örneğin, video hareket algılama, kurcalama alarmı ve AXIS Kamera Uygulama Platformu ile uyumlu diğer analizler) kullanılarak olay tetikleyici kayıt, bant genişliği ve depolama kullanımını azaltmaya da yardımcı olur. Belirli analitik web sitesinde uyumluluğu kontrol edin.

 
AXIS FA1080-E Termal Sensör Ünitesi

AXIS FA1105 Sensör Ünitesi

AXIS FA1125 Sensör Ünitesi

AXIS FA3105-L Göz Küresi Sensör Ünitesi
Hayır bağlantısı. sensör ünitelerinin        
Maksimum video çözünürlüğü 208x156 1920x1080 1920x1080 1920x1080
Zipstream        
WDR teknolojisi   Adli WDR Adli WDR Adli WDR
Çift yönlü ses        
Alarm girişleri/çıkışları        
AXIS Kamera Uygulama Platformu        
Yerel depolama (bellek kartı yuvası)        
Yatay görüş alanı 35.4 111 91 103
Varikal lens        
Min aydınlatma / ışık hassasiyeti (Renk)   0.2 0.25 0.2
Dahili IR        
 
AXIS FA4090-E Thermal Sensor Unit

AXIS FA4115 Kubbe Sensör Ünitesi

AXIS FA54 Ana Ünite
Hayır bağlantısı. sensör ünitelerinin     4
Maksimum video çözünürlüğü 208x156 1920x1080 1920x1080
Zipstream      
WDR teknolojisi   Adli WDR Adli WDR
Çift yönlü ses      
Alarm girişleri/çıkışları     4
AXIS Kamera Uygulama Platformu      
Yerel depolama (bellek kartı yuvası)      
Yatay görüş alanı 35.4 99-53  
Varikal lens      
Min aydınlatma / ışık hassasiyeti (Renk)   0.2  
Dahili IR